Právě je ned 28 dub 2024, 23:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zvuk jde pouze do sluchátek
PříspěvekNapsal: sob 21 srp 2010, 13:43 
Offline

Registrován: sob 21 srp 2010, 13:18
Příspěvky: 7
Ahoj,
po instalaci notebooku HP 620 (z instalačního oddílu od výrobce, Microsoft Windows 7 Home Premium Build 7600) bylo vše v pořádku, ale nastavoval jsem Skype a nyní jde zvuk pouze do sluchátek připojených do předního panelu - tedy nefungují vestavěné reproduktory.
Ve Skype jsem následně zkoušel zrušit automatické nastavení reproduktorů, bez výsledku.
Šťoural jsem se v nastavení zvuku, kde mám na kartě Přehrávání nastaveno jako výchozí zařízení Speakers / HP, jako výchozí komunikační zařízení mám Headphones. Na kartě Záznam jsem jako výchozí zařízení nastavil Internal Mic, jako výchozí komunikační zařízení mikrofon u sluchátek.
Ovládací panel IDT Audio zobrazuje dva konektory na předním panelu, z nichž jeden (Sluchátka) se tváří jako stále připojený, ačkoliv sluchátka připojena nemám. Je možné, že by nějakým záhadným způsobem došlo k poškození konektoru po prvním použití sluchátek? To by zase ale do nich nešel zvuk, že? Nebo že by se konektor něčím zanesl, jako se to stává u telefonů, a proto by byla sluchátka indikována jako vždy připojená?Zajímavé je, že pokud sluchátka zapojena nejsou, zobrazuje se při najetí myší na konektor bublinová nápověda, indikující připojená sluchátka. Pokud je fyzicky skutečně připojím, tato nápověda zmizí. U mikrofonu sluchátek, který funguje správně, je vše normální.
Další zajímavost - po spuštění PC se přehraje nastavený systémový zvuk. Potom ještě zvuk oznamující připojení Skype do sítě a...pak už nic. Pouze právě ve Skype jeho systémové zvuky přehraji i přes vestavěné reproduktory. Asi jsem si vlastně odpověděl sám, že? :) Jenže co by mohlo být se Skype, aby to takto ovlivnilo kompletně celý zvuk? Navíc se nic nezměnilo ani když jsem zapnul autostart Skype po spuštění systému...


Přílohy:
IDT Audio.jpg
IDT Audio.jpg [ 62.47 KiB | Zobrazeno 4336 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zvuk jde pouze do sluchátek
PříspěvekNapsal: ned 22 srp 2010, 3:30 
Offline

Registrován: sob 21 srp 2010, 13:18
Příspěvky: 7
Že by to nakonec přece jen bylo tím konektorem? Právě jsem znovu zastrčil sluchátka a když jsem je vytáhl, konektor se konečně odpojil a už hraji jak mám. Tak snad vyřízeno. Doufejme, že se to nebude opakovat.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


Powered by phpBB © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO