Právě je ned 05 kvě 2024, 1:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: spatne fungujici MAD r9 270 :(
PříspěvekNapsal: stř 17 pro 2014, 13:14 
Offline

Registrován: stř 17 pro 2014, 13:04
Příspěvky: 1
Ahoj postavil jsem si nedavno pocitac konfigurace i5 4460 8GB ram a SSD disk INTEL 520 z chtel sem hrat hry a nevedel sme jakou grafiku,tak jsem prvni risknul GTX 750 1Gb byla to slaboucka karta,ale prece jen se na tom daly vscehny nove hry zahrat,ale vratil jsem ji a koupil zminenou R9tku s tim,ze to uz je celkem delo a vystaci v kombinaci s i5tkou na vsechny nove hry. Mam verzi MSI gaming,ktera je dost poruchova prej. trosku sem mel obavy a asi opodstatnene. kartu sem vlozil nainstaloval ukazalo mi to nove dostupne ovladace vse sem doinstaloval a spustil jednu hru podruhe a zjistil,ze u absolutne nenarocnych her jako je farming simulator nebo spintires mi dela bordel ty hry sem hral predtim na totalny vykopavce AMD 6670 1Gb a 25FPS nebyl na FULL HD problem
tahle karta mi ukazuje 10 FPS a treba spintires se spusti jede zvuk,ale obraz se zasekne jakoby byl problem s HDD. jenze kdyz dam nejakou hru narocnou jako je SNIPER 3 ,tak jede na 35 FPS a to je fakt docela narocna hra musel sem snizit detaily.
ale ten farming simulator nebo spintires sem hral i na integrovane a nebyl problem,takze musi to byt grafikou,ale proc u slabsich her? a u mafiie 2 mi to udelalo taky,ale vypl sem physX a najednou jede na 60 FPS nadherne.
Jsme z toho spatny nevim co udelat nikde sem nenasel podobny problem. Jedina diskuze,ze se borcovi sem tam hra sekne,ale tohle ukazuje jen ciste male FPS a spintires nekdy nenajede vubec,ale pozor 2x jela vpohode,takze nevim na co to ma navaznost.
System je skoro cisty jedu na nem tyden. a mam WIN 8,1


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


Powered by phpBB © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO