Právě je pon 29 dub 2024, 3:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s aktualizacemi
PříspěvekNapsal: čtv 14 srp 2014, 1:07 
Offline

Registrován: čtv 14 srp 2014, 1:04
Příspěvky: 2
Dobrý den,

na rovinu přiznávám, že jsem naprostý počítačový analfabet a nejsem si ani zcela jistý, zda jsem vůbec zvolil správné téma pro svůj dotaz, ale snad ano... Mám takový neobvyklý problém : již 2x se mi poslední dobou stalo, že po stažení a instalaci aktualizací + následném restartu PC neproběhla "Konfigurace aktualizací - fáze 3 z 3" (místo ní se na monitoru objevil pokyn "Čekejte prosím"), následně po přihlášení do PC došlo ke změně vzhledu hlavního panelu a nabídky Start (oboje vypadalo jako kdysi u Win 2000) a především - počítač nešel běžnými způsoby vypnout ani restartovat, vždy jen pouze zmizely z plochy ikony i hlavní panel a comp běžel vesele dál. Musel jsem jej "natvrdo" vytáhnout ze sítě. Zkoušel jsem všemožné čachry, které mě zrovna napadly, dal jsem F8 a spustil Stav nouze, jednou se sítí, podruhé bez sítě, vypínal a zapínal, nakonec se naštěstí zadařilo a nějakým zázrakem to v obou případech opět naběhlo tak, jak mělo. Nyní mám upřímně řečeno hrůzu z každé další aktualizace :( Věděl by prosím někdo, čím to bylo způsobeno, jak tomu případně předejít a když to opět nastane, jakým způsobem to napravit ? Děkuji moc za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s aktualizacemi
PříspěvekNapsal: pát 31 říj 2014, 14:02 
Offline

Registrován: úte 18 bře 2014, 17:01
Příspěvky: 6
Bohuzel toto se muze stat temer pri kazde aktualizaci. Vzhledem k tomu, ze Windows musi bezet na tak rozmanitych konfiguracich, tak ani neni mozne takovym vecem predchazet. Nemely by se dit, ano, ale nikdo je 100% vyloucit nedokaze.

Cca 2x se mi stalo neco podobneho, tak stacilo jen odinstalovat nejnovejsi aktualizaci, restartovat a nainstalovat ji znovu. Podruhe vse probehlo bez problemu.

Delalo to na me dojem, ze nekterym aktualizacim vadi instalovat se s jinymi aktualizacemi, takze ve vysledku to ted delam tak, ze instaluji jednu po druhe, abych kdyztak presne vedel, co zpusobilo problem. Je to zdlouhavejsi, ovsem zas tolik aktualizaci nechodi...

_________________
Video navody na webu http://pocitacovykurz.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s aktualizacemi
PříspěvekNapsal: sob 01 lis 2014, 2:41 
Offline

Registrován: čtv 14 srp 2014, 1:04
Příspěvky: 2
ered_mithrin píše:
... ve vysledku to ted delam tak, ze instaluji jednu po druhe, abych kdyztak presne vedel, co zpusobilo problem. Je to zdlouhavejsi, ovsem zas tolik aktualizaci nechodi...


Děkuji za reakci, už jsem ani nedoufal, že mi někdo odpoví. Přiznám se, že netuším, jak instalovat aktualizace jednotlivě - vždy pouze otevřu ikonku Windows Update, kliknu na Instalovat a nechám tomu volný průběh... Můžete mi to prosím popsat ? Děkuji moc.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


Powered by phpBB © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO