Právě je stř 27 říj 2021, 22:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nutnosť reštartovať router pre prístup do siete internet
PříspěvekNapsal: pon 28 pro 2015, 18:21 
Offline

Registrován: pon 28 pro 2015, 18:01
Příspěvky: 3
Ahoj, môj nový notebook sa správa trochu divne. Bezprostredne po zapnutí nemám prístup na internet. Pomôže až reštart routra. Myslím si, že existuje spojitosť medzí týmto problémom a problémom prerušenia načítavania videí. Video sa vydrží vkuse načítavať asi 30s až 1 minútu. Potom, možno nastane krátky výpadok, ale načítavanie sa neobnoví. Stávalo sa mi to aj v minulosti, keď som mal starší notebook, lebo boli dni, keď bolo pripojenie veľmi nestabilné. Nešlo ale o pravidlo ako v týchto dvoch prípadoch.

Všetky nastavenia, čo sa týka siete som robil sám. Možno som na niečo zabudol.

Ďakujem vopred veľmi pekne za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nutnosť reštartovať router pre prístup do siete internet
PříspěvekNapsal: stř 13 led 2016, 20:46 
Offline

Registrován: pon 28 pro 2015, 18:01
Příspěvky: 3
Pátral som aj inde a pýtal sa. Je celkom pravdepodobné, že to súvisí s operačným systémom, Windows 10. Budem rád, ak mi užívatelia tohto systému napíšu, či sa s niečim podobným stretli, či to nejako riešili a vyriešili (a potom prípadne prejsť ku detailom, aby som zistil, čo mám inak), prípadne či majú iné problémy spojené s pripojením na internet.

Takisto, problém s pripojením zmizne aj po prenastavení nejakých údajoch. Asi trikrát sa mi podarilo notebook zapnúť s tým, že internet od začiatku išiel. Nepodarilo sa mi vypozorovať súvislosť s okolnosťami.

Chcel som ešte vyskúšať, či sa to prejavuje aj v inej (WiFi) sieti. Niekedy snáď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nutnosť reštartovať router pre prístup do siete internet
PříspěvekNapsal: pon 25 led 2016, 21:12 
Offline

Registrován: pon 28 pro 2015, 18:01
Příspěvky: 3
Na vyriešenie problému bolo nutné preinštalovať ethernetový ovládač Realtek. Neviem, či môže mať na výsledok vplyv aj odinštalovanie antivírusového systému McAfee, tak totiž znela prvá rada a naspäť už ho inštalovať nebudem. Ak teda nič nebude pomáhať, môžete skúsiť aj toto.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO