Právě je stř 23 kvě 2012, 9:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Win XP na Notebook Fujitsu Siemens Lifebook C1320D
PříspěvekNapsal: sob 02 črc 2011, 17:31 

Dobrý den Prosím o radu, jak nainstalovat Win XP Professional 32bit na Notebook Fujitsu Siemens Lifebook C1320D. Win mi nechce najít Pevný disk SATA II. Vím že v Biosu musím změnit Sata Mode na Nativ mode nebo podobně. ale tohle tam vůbec nemám. Mám tam jen SATA Controller, AHCI Controller, IDE Controller. U Každého mám jen na výběr Zapnout / Vypnout. Zkoušel jsem to různě vypínat a zapínat a nic. S Programem nlite neumím pracovat, ale skoušel jsem to dle návodu a už se kopíruje Windows a ukonce mi to vyhodí hlášku Ciklitická redutární chyba nebo obdobně a konec a to jsem zkoušl Winy 2. Skoušel jsem i pevný disk vyjmout a zapojit ho na můj stolní PC a při instalování Windows zmáčknu F6 a vložím Disketu s požadovanýma souborama a až se načte Sata II controller a už by se měl Win instalovat, naskočí mi velká modrá tabulka a tam něco napsaný. Zhruba to že systém musel být ukončen aby nedošlo k poškození obraťte se na výrobce Hardwaru a nějaké čísla. Na Disku je furt Win 7 HP. Na Notebooku byl při koupi Win XP Prof. Už fakt nevím a prosím o radu jak by se to dalo nainstalovat. Děkuji.

Předmět příspěvku: Re: Win XP na Notebook Fujitsu Siemens Lifebook C1320D
PříspěvekNapsal: stř 03 srp 2011, 12:59 

Zdravíčko, s instalací tohoto ntb nejsou žádné problémy. Stačí připojit floppy s ovladačem SATA a nastartovat z instalačního CD Windows. Až se na začátku zeptá na přidávání ovladaču zmačknout F (teď nevím přesně kolik) a ovladače se samy nahrají a instalace jede až do konce OK.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]