Právě je stř 23 kvě 2012, 8:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: tak ted tady mate analfabeta na pcka heeelp plssssss
PříspěvekNapsal: úte 25 říj 2011, 22:44 

Takze zacnu asi takhle.....mam notebook hooodne stary notebook ktery se snazim sprovoznit pro kamose aby sme mohli hrat spolu onlinovku...Ntb fungoval pred 3 lety upa bez problemu jedna se o acer 2410.Pak sem udelal megapruser a naformatoval sem hdd pri pokusu u preinstalaci op.sys.samozrejme uz nikdy sa mi nepodarilo ho spustit a tak sem radsi koupil jinej...ted když sem ho znova objevil v krabici rad bych ho sprovoznil(nostalgie?)pri zapnuti se mi objevi pouze Microsoft Windows 98 copyright microsoft corp 1981-1997 a prikazovej radek C:\> a dal nic.....nemam instalacne cd windows a vsetky pokusy o bootovani z usb zkrachovali....ten windows98 nechapu ,sem si jistej ze fungoval na xp professional,pak prisla klasicka modra obrazovka smrti a ja si poridil bootovaci dvd xp..vse fungovalo asi 3 tydny normalne pk modra obrazovka zasa:( pri dalsim pokusu sem dostal radu formatovat hdd...hold moje skusenosti s pc sou na minim.urovni takze sem to spackal a ted vam pisu..snad se nekomu dotoho bude chtit jit :) aj s analfabetem vopred dik dik s pozdravem Adamus

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]