Ahoj, k Vánoců jsem dostal novou klávesnici - konkrétně Genis SlimStar. Až do teď byla klávesnice absolutně v pořádku ( dobře, je to pár dní zpátky co to začalo ). Poslední dobou se ale nějak zasekává a to tak, že když třeba hraju nějakou hru, tak mi občas nejde mačkat šipka dopředu + směrová šipka, musím " odmáčknout " šipku do předu, zmáčknout danou šipku podle toho kam chci jet a pak zase plyn, chvilku to jede v pohodě a pak se situace opakuje.
A pak se taky seká ještě jedním způsobem a to tak, že třeba něco píšu a ta klávesnice to napíše třeba až za pár sekund, ale to se stává vyjímečně, nejčastějc ale u ICQ.
Je to maso s takovouhle klávesnici hrát/psát když ta klávesnice vůbec třeba nereaguje a pak vykoná ty všechny příkazy, co jste zmáčkl, to se nedá pracovat/hrát hry...
Vyřešili jste to teda někdo nějak s touhle klávesnicí?
A taky ještě mám problém s myší - Mám A4Tech X-710F a čas od času se mi zasekne kolečko u myši ( nereaguje ). Zjistil jsem ale, že nejspíš stačí zminimalizovat dané okno, pak ho zase nahodit a už to zase jede.
To jsem se to ale rozepsal, no doufám, že mi pomůžete a nebudu muset tu klávesnici vracet