|
Dobrý den
Mám malý dotaz ohledně režimu spánku ve Windows 7. Hledal jsem nějaké zprávy na internetu ohledně tohoto problému, ale našel jsem buď jen odpovědi zabívající se odběrem elektřiny a nebo stejnou situací jako je můj, ale bez odpovědí. Jedná se o to, že počítač nechce přejít do Režimu spánku. Našel jsem nějaké rady, ale nikam nevedly, většinou na stejnou otázku několik podobných podotázek a tak se obracím zde na Vás. Po přepnutí na režim spánku zčerná monitor a hned se vrátí zpět na uvítací obrazovku, kde vyberete uživatele pro přihlášení do systému. Zkoušel jsem nastavit kde co, hledat něco v BIOSu, jestli jsem na něco nezapomněl, v nastavení Windowsu, ale nic nevedlo k ůspěchu. Mám dva počítače, které mají podobnou konfiguraci (sestava A a B). Na sestavě A je režim spánku funkční, na sestavě B nikoliv. Oba mají Windows 7 Ultimate 64-bit. Režim spánku může být způsoben i špatnými ovladači grafické karty, hlavně starými. Proto jsem sestavě B nainstaloval ručně nové ovladače ( přes Windows Update se instalace ovladačů nezdařil, nešlo to). Ani s novým ovladačem to nejde. Je možné, že by druhá grafická karta nepodporovala režim spánku???? Máte někdo nějaký nápad, proč to sestava B neumí? Napadlo mě ještě prohodit grafické karty, ale nemám je oba na jedné adrese, ale jsou pár kilometrů vzdálené. Děkuji za pomoc. Martin
Pro srovnání konfigurace obou sestav: Sestava A: Základní deska: Asus P7P55D-E Procesor:INTEL Core i7-870 Quad-Core Ram:4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1600MHz CL9-9-9-27 KINGSTON HyperX XMP BOX Grafická karta: Sapphire HD 4870 Toxic
Sestava B: Základní deska: Asus P7P55D-E Procesor:INTEL Core i7-870 Quad-Core Ram:4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1600MHz CL8-8-8-24 KINGSTON HyperX XMP BOX Grafická karta: ASUS ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/1GD5
Zbylé části sestav nejsou myslím důležité, jako počet HDD a mechanik, ale pokud ano, tak je dopíšu.
_________________ Stoupa
|