|
Dobrý den potřeboval bych poradit. Mám v počítači integrovanou grafickou kartu a abych mohl hrát lepší hry tak jsem si koupil grafickou kartu VGA Gainward Bliss 9800GT Green. Chipset je Nwidia jako na zakladni desce. Zkousel jsem ji na windows vista. No takze jsem rozebral PC vložil grafickou kartu ještě jsem se díval jestli nemá nějaké napájecí konektory ale měla pouze nějaký zvukový kabel ten jsem nepřipojoval protože jsem na desce ani asi nenašel a neni asi ani potřebný. No v biosu jsem našel nějak prioritu změny graficke karty aby se prvne brala z PCIexpress slotu. Díval jsem se na grafickou kartu a ventilátor se točí. Nainstaloval jsem ovladače a nějaké programy z CD co bylo přiloženo k tomu. Obraz se zobrzil ale rozlišení nebylo úplně vono bylo nezaostřené na Windows Vistách a žádná hra nešla spustit a naskočilo okno že chce update a reinstall grafické karty přitom jsem vše nainstaloval. Kdyz jsem chtel spustit nejakou hru tak to zobrazilo že nedoke grafická karta vykreslit obraz. Tak obraz grafická karta zobrazí. Ale když chci spustit nějakou hru tak to nejde. Napadlo mě ještě že by byla ta nová grafická karta vadná ale tak to by nezobrazovala vůbec obraz ne???A grafická karta by měla fungovat na všech systémech(windows xp,vista, windwos7) ne ???díky moc za rady
|