Právě je úte 22 kvě 2012, 4:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: mbprobe...
PříspěvekNapsal: pon 21 dub 2008, 16:54 

zdravím všechny udělal sem lehčí upgrade pc přidal sem 2x256mb ram a vyměnil gragiku ge force mx440 za fx 5200 a ted když zapnu komp tak je to rachlejší ale jen do té doby než něco zapnu třeba obyčejný bsplayer mi žere i klidně 60%procáku a navíc se ten film tak nějak kouše trochu...nevíte čím by to mohlo být...???jak sem to měnil tak sem sundal větrák z chladiče na procák a profouknul a bylo tam mastně prachu..myslíte že se ten prach mohl nějakl usedit na procák a zpomalit to tak??stáhl sem si mbprobe a hlásí mi to tyhle hodnoty furt to pípá červeně:-Dale nějak nerozumím co mi to hlásí...dík za pomoic při vyřešení problému...(jinak procák mám amd 1800+ xp palomino ramky 2x256 400mhz, 1x256 300mhz krom toho že se to seká a grafika přímo hoří...je to stabilní jede klidně celý den systém nepadá)
nejsem žádný expert tak to mě hned neperte že tomu nerozumím a tak:-D
dík za pomoc

Přílohy:
mbprobe.JPG
mbprobe.JPG [ 19 KiB | Zobrazeno 798 krát ]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21 dub 2008, 19:15 

ad vytížení procesoru) přispuštění bsplayeru by to skočit mohlo. Pokud to bere i v nečinnosti,je to špatné. Chce to trochu upřesnit.
ad mbprobe) -89 stupňů, to snad chladíte dusíkem? Jinak jsem již viděl, že informace z mbprobe nejsou vždy korektní.
ad procák) prach nezpomalí procák. Nebezpečí je, že se sníží odvod tepla, procák se začne přehřívat, systém je nestabilní a v krajník případě se může poškodit procák. Pokud jste sundával chladič, doporučuje se (a ví se proč) vyměnit i pastu.
ad zpomalení) já to vidím na RAMky. Je možnost vrátit staré, resp. do původního stavu a porovnat výkon se současným stavem?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21 dub 2008, 19:36 

no takže v nečinnosti to nebere ale jakmile spustím něco tak to žer...i klidně utorrent na stahovani a to predtim nikdy nedelalo..treba kdyz se divam na film tak se to kouse misty a chvilemi se to třeba kousne na cca 3s a pak zas jede...no ty ramky mě taky napadly...vrátit do původního stavu to můžu...je nějaký program který by ukázal jestli ty ramky sou kompatibilní a jedou dobře?jinak chladím normálně...právě proto tomu nerozumím těm hodnotám..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21 dub 2008, 20:42 

O takovém programu nevím.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]