Právě je ned 20 kvě 2012, 7:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Acer - nepřístupný oddíl na disku
PříspěvekNapsal: ned 20 dub 2008, 19:24 

Zdravím.Dá se odstranit oddíl,kde jsou instalační informace a miniaplikace Acer včetně Windows Vista?Tento oddíl zabírá cca 10GB na disku a není nijak označen a je nepřístupný.A nebo,jestli lze nějakým způsobem tento svazek zpřístupnit.Mám Acera s předinstalovaným os Vista.Díky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21 dub 2008, 7:40 

Ahoj,odstranění oddílu by mělo fungovat při načítání cd při snaze instalace na disk. Ještě nedávno jsem používal fdisk,kde se to dalo taky odstranit ale dnes již disketovku nepoužívám.Jestli ti to nepůjde po nabůtování z cd odstranit,tak nasaď disketovku a použij instalační disketu z Widlí Milenium edition,nebo podobně,tam kde je prostě fdisk.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21 dub 2008, 11:58 

No právě,že se ten PQSERVICE oddíl neukáže ani při instalaci systému z DVD.Prostě na něj nic neplatí.No abych nastínil,proč to chci odstarnit.Kousnul se mi notebook a nešel mi ani spustit v nouzovým režimu.A ani nabootovat právě z tohoto PQSERVICE oddílu přes Alt + F10.Musel jsem si půjčit Visty a nainstalovat je z DVD.Tím jsem přišel o veškerý miniaplikace a ovladače,který jsou právě na tom disku.Byl jsem "chytrej" a udělal jsem si přes Nero zálohu celýho tohoto disku s tím,že ji pak obnovím třeba do disku D a zpřístupním si tak veškerý instalační věci..No jenomže se to obnovilo uplně stejně a vytvořil se další PQSERVICE oddíl.Takže mám teď dvakrát PQSERVICE do kterých se nedostanu a zabírají mi skoro 20GB.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22 dub 2008, 16:30 

Potom ti nezbývá nic jiného,než vytáhnout jeden disk a provést instalaci na ten druhý.Ještě se mrknu na net,jestli tam něco je...

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]